طرح غنی سازی خاک کشاورزی/ بر یایه اورنیک ها/ و میکرو ها
بیو تکنولوژی/ کشاورزی / تحقیقات/تولید کود های مایع جامد ارگانیک موسسه سبزینه ابتکار اورمیه
تحقیقات و مقالات اختصاصی /وتو لیدات ارگانیکی کود های مایع و جامد / غیر شیمیایی/ Research articles veto specific liquidو اروگانیک/سبزینه ابتکار ارومیه

بسم الله الرحمن الرحیم

طرح غني سازي خاك

از دوستان علاقه مند به محیط زیست سالم

و اری از الاینده های شیمیایی وتغذیه سالم

با سلامتی کامل دعوت می شود ما را یاری رساند

تا در رسالت خود به خادمی بهتر عمل کنیم

با تشکر 

 

طرح  تحقيقاتي كاربردي

طرح غني سازي خاك

طرح غني سازي خاك: بررسي خاكها و ارزيابي آنها در مورد ازت پتاس – فسفر و حذف مواد شيميايي كه در بالا بردن توليدات كشاورزي به كار مي رود.

آزمايش و تحقيق براي جايگزين كردن توليدات شيميايي مواد آلي كاني+مواد آلي حيواني + و گياهي و مواد معدني+.....  و كودهاي آلي اصلاح گرديده و غني شده+و مواد آلي گياهي براي كشت هاي گندم- ذرت و جو كه اشاره شده است كه در غني سازي خاك و جلوگيري از بيماري با تزريق نياز خاك كه حتمأ بايد ايستگاههايي براي تشخيص احداث و اقدام نمايند. تا بتوان PH واكنشهاي اسيد خاك را كنترل كرده و ...

نتيجه افزايش توليد، حفظ كيفيت و كميت و خذف كودهاي گران قيمت و اقتصادي كردن زراعت و ازآوري آن به داخل ...

كه اين طرح به 2 فاز بوده كه فا زاول آزمايشي و تحقيقي انجام شده و فاز دو آن به صورت يك سيستم كارخانه و تجهيزات آن كارخانه كه با تكنولوژي خاص در داخل و حتي..... قابل ساخت و اجرا مي باشد.

محقق عليرضا فرج زاده

در تكنولوژي هاي گياهي – دامي – تغذيه

زمينهاي زراعتي ما در خطر است

1-  در خاكهاي زراعتي بيش از 90 درصد بيماري و مسموميت ديده مي شود.

2- خاكهاي زراعتي آلوده اكتيوه هستند؛ ناشي از آلودگي هوا و شكاف لايه ازن+شكافتن بعضي از معادن آمونيم كه كنترل صحيح در آن نمي شود، آسيب تا چندين هزار كيلومتر مي تواند باشد.

3- خاكهاي زراعتي ما با مسموميت حاد مي رود ديگر جواب زراعت را نه چندان در زمان دور ندهد.

4- آگاهانه خاكهاي خود را بيمار نموده ايم- آن خاك تيره كه براي ما بشرها ارغواني از رنگها و نعمتها و خوراكيها توليد مي كرد،ما آن را مورد هجوم قرار داديم.

فعلأ راهكار هاي درماني و نسخه اي را براي اين بيماريتجويز مي نمائيم

1- ايجاد درمانگهاي تخصصي براي تشخيص بيماري در سطح ملي نياز است كه متناسب با آن دارو تجويز گردد ( مواد لازم بر حسب نياز تجويز شود ).

2-  مواد آلي گياهي – حيواني به صورت كمپوست و كمپلس هاي لازم.

3-  مواد كاني معدني -.....

براي پيشنهاد:

استفاده از سيستم طراحي شده ساخت تجهيزات توليد مواد آلي – ويتامينه با تخليه بار الكتريكي و طرح استحصال از مواد آلي از كود حيواني و ضايعات كل مطرح در كشاورزي.

طرح آزمايشي كودرساني كود مايع از طريق برگها:

و طرح = .....: در موقع برگردان خاك ( و يا سله شكني )

هدف: 1) بررسي وضعيت بوته، گياه و درختان = نوع شادابي

2) رنگ، اندازه، طول + عرض و ارتفاع

3) تعداد ميوه = اندازه، وزن

4) مقاومت ( در مقابل بيماري )

5) كمك كردن به گياه جهت دريافت مواد آلي از خاك وهوا

6) پيش رس كردن و جلوگيري از خطرهاي احتمالي ( سرما )

7) كم كردن دفعات آبياري

« طرح ..... »

براي هر هكتار 1000 كيلوگرم = زمينهايي كه خاصيت اسيدي و PH آنها نامتعادل و بالا است.

خاكي با واكنش خنثي يا تقريبأ خنثي ( PH برابر 5/6 تا 5/7 ) تقريبأ مناسب كشت هر نوع گياهي است.

.......: براي حالتهاي اسيدي خاك، پيوند دادن اجزاء خاكي و قرار دادن ماده غذايي در اختيار گياهان به كار مي رود.

ازت (  N )

فسفر ( P )   غناي خاك از نظر مواد غذايي با مقادير موجود اين سه عنصر ايده آل است.

پتاس ( K )

فسفر يك P2O5

اكسيد پتاسيم K2O

تركيبات گوگردي

چندين فرمول معدني گوگرد و تعدادي تركيبات آلي گوگردي به عنوان قارچ كش نتايج عالي از خودشان داده و براي مبارزه با بسياري از بيماريهاي گياهي به كار مي روند.

با جوشاندن مخلوط ..... و گوگرد، لايم – سولفور ( ..... – گوگرد )، لايم- سولفور خود جوش و لايم – سولفور خشك توليد و به صورت محلول زمستاني ( مخصوص گياه در حال خواب ).

سولفور به ميزان 2-10 ليتر در هر 100 ليتر آب مصرف مي شود.

فرمول گوگرد به ميزان 720-120 گرم درصد ليتر آب مصرف شده و در هواي گرم و خشك به گوجه فرهنگي جاليز و انگور آسيب مي رساند.

طرح كودهاي مايع از مواد آلي

و جاگزين كودهاي شيميايي در مصارف كشاورزي

تركيبات: آهن – فسفر – پتاس – آمونيم – ازت – منيزيم – روي – گوگرد

تهيه كودهاي مايع از كليه ضايعات مطرح در كشاورزي – و فضولات دامي

با يك روش جديد و برتر و قابل كنترل و نصب و راه اندازي با حداقل امكانات و هزينه

قياس با كودهاي شيميايي

در هكتار براي مثلأ گندم پاييزه با توجه به تجزيه خاك به 300 – 200 كيلوگرم فسفات و 100 كيلوگرم كود ازت 46% يا كود فسفات آمونيم به مقدار 200 كيلوگرم نياز است و يا در باغ سيب و يا مركبات با توجه به تجزيه خاك و سن درختان در هكتار به پتاس 100 – 50، فسفر 100-200 ،آهن 50 كيلوگرم، ازت 100 كيلوگرم و كودهاي خيلي گران ديگر مورد نياز است.

و حال جايگزين كم هزينه با مقدار كم و بازدهي بهتر كود مايع

در سال 76 79/4 ليتر براي 1000 ليتر آب

ظرفهاي چهار ليتري 1000 ليترآب مخلوط،½  هكتار، يعني بر هكتار 6 ليتر، بر مركبات و باغات سيب و غيره استفاده گردد،روشي مطمئن حتي در شرايط خشكسالي از نظر مالي با كودهاي ديگر قابل مقايسه است.

براي كليه گياهان        زمان استفاده                  اقتصادي تر         كودي          كود درختان مركبات          از اوايل ارديبهشت ماه     برابر كودهاي       است       = مايع سيب – انگور             تا مردادماه                     شيميايي              بي ضرر

بزرگترين امتياز اين كود در فصلهاي ( يا سال ) كم بارش است كه مي توان باغ و گياه را از خشكسالي نجات داد.

طرح كود مايع براي قرن بيست و يكم: محيط آلوده به مواد شيميايي

گياه، آلوده به مواد شيميايي و فضا، آلوده به مواد مسموم كننده ، خاك بيمار و مريض و مسموم با اين كود در فقيرترين خاكهاي مي توانيد كشت نمائيد، در پشت بامهاي خود مي توانيد محصولات كشاورزي، توليد نمائيد، بدانيد كه آن روز خواهد رسيد و خطر كمبود مواد غذايي حتي ايران را تهديد خواهد كرد. حالا به وفور، نعمات داريد، آن روز بسيار دور نيست. اي بشر و اي بشر و اي مسلمانان به فكر آينده هم باشيد.

جديدترين روش در مبارزه با آفات نباتي در كشاورزي بدون دخالت مواد شيميايي

جديدترين روش كه در گزارش آمده، در مطالعات و تحقيقاتي پاياني خود، دستگاهي طراحي گرديد كه بتواند در طول سال به كنترل حشرات موذي بپردازد و همانگونه كه روشهاي اوليه اين طرح از جوراب گذاري به روي درختان در خبرها  آمده و حال افتخار طراحي و ساخت اين دستگاه را دارم. در قرن بيست و يكم نويد مي دهم كه در سطح جهاني از آن استفاده خواهند كرد.

طرح جدید: كنترل حشرات موذي و حشرات مفيد و ساير آفتهاي گياهي يكي ار اركان اصلي كشاورزي مي باشد. سستي در اين امر موجب خسارت جبران ناپذير را خواهد داشت. براي كليه علاقمندان عرض نمائيم كه مطالعات اوليه و ثانويه در ايستگاه خصوصي در كيلومتر 15 جاده طلاتپه اروميه به مدت 3 سال صورت گرفته و افتخار اين را دارم كه بگويم در خدمت کشاورزان عزیز هستم. هر گونه عايدي از فروش تكنولوژي يا دانش فني چه در داخل و يا خارج، هزينه برای سازمان های خیریه آن جامعه خواهد شد.

به گزارش روزنامه جمهوري  اسلامي توجه فرمائيد:

حالا اين روش كاملأ صنعتي و قابل حمل و نصب در طول سال شده و بنا به دلايلي از ارائه هر گونه نقشه اجرايي و يا خود طرح معذور بوده و « اين موضوع دليل منطقي دارد ».

« بنام ايزد توانا كه هر چيزي بر مبناي حكمتي آفريد و هر حكمتي خود حكمتي دارد ».

طرح كنترل حشرات و آفات نباتي بدون دخالت مواد شيميايي

بزرگترين نويد براي كشاورزان صنعتي و علاقمندان به سلامت گياه و محيط زيست

طرح اوليه كه بر روي درختان سيب جهت كنترل و بالا بردن محصولات آن گرديد، طرح بستن جورابها و يا پارچه هاي مستعمل و جمع آوري آن در زمان مشخص ...

و طرح ديگري: كه براي كنترل حشرات گرديد: روش بستن كانالها و يا تونلهايي با فرمانهایه مخصوص هر حشره  به تنه اصلي درخت براي امكان لانه سازي يا تخم ريزي و يا پيله و ...

كه اين روش از اساسي ترين روشها بود كه اين تونلها هر كدام براي حشره اي و يا چند حشره كه بعضي از آنها در موقع خود خطري براي گياه و محصول آن خواهند بود،توانست بزرگترين جمع آوري را در خود نمايد.

1-  از خانواده بندپايان؛ 3 نوع

2-  كنه قرمز

3- كرم – پيله كرده و خود را براي پروانه شدن آماده و تكرار چرخه در سال و يا ماههاي بعدي

4-  مگسها

5-  حشره اي فرم ملخ

6-  از خانواده سوسكها

7- از خانواده عنكبوتيان كه رد تونل در كيسه سفيد رنگ كه مانند پيله ولي به حالت تي شكل T

8-  نوعي شته، به رنگ سياه، خيلي كوچك و ريز

نكته جالبي كه مشاهده گرديد 99 از حشره زنده وقتي كه دماي محيط بالا برده شد شروع به فعاليت كردند و در شرايط مساعد در محفظه نگهداري خواهيك كرد تا فعاليت طبيعي گردد سپس حاكمان مطلق را گزينه خواهيم كرد و تا 3 دوره متوالي كه در چرخه آنها حشره اي كه بتواند در مقابل خسارت جزيي، ساير حشرات را شكار كند.

كندوي جمع آوري حشرات

از شهريور تا اواخر بهمن

براي درختان تنومند و 15 سال به بالا 5 الي 7 كندو

در موقع جمع آوري سعي شود در ساعات 4 به بعد باشد و تا در دماي صفر و يا ابري جمع آوري شود و بلافاصله در مخازن تخليه ( گذاشته ) شود.

فيلتر صافي هوا=

 اليافهاي گياهي و مجهز به الكتروموتورهاي بي صدا = با ولتاژهاي w220 و w6

در اين روش سعی شده جديدترين روشهاي علمي مورد بررسي قرار گيرد.

مثلأ مشكلات در شهرهاي آلوده به دودهاي حاصله از كارخانجات و ماشينها و مشكلات تنفسي،براي افراد سالم و از همه مهمتر بيماران تنفسي و قلبي و بيماران مبتلا به آسم و يا آلرژي، دستگاههاي قابل حمل طراحي شده كه به راحتي بتوانند اكسيژن با درصد بالايي را براي ريه هاي خود تامين كنند،يعني دستگاه در تصيفه كننده به آساني مواد و ساير گازهاي مضر را گرفته و هواي سالمي را در اختيار بيمار قرار خواهد داد.

نمونه آزمايشي آن با اليافهاي گياهي بع مدت 8 سال مورد مطالعه گرديد و در ريه مصدوم شيميايي سازنده و طراح اين دستگاه يعني،سازنده در جنگ تحميلي در عمليات خيبر بر اثر بمبهاي شيميايي مجروح و مصدوم گرديده و در دوران نقاهت كه مشكلات تنفسي داشته از اين دستگاه ( فيلتر ) استفاده كرده است.

مزيت مهم آن اينكه آلودگي ميكروبي در هوا را مي توان كنترل كرد تا وارد ريه و حلق نگردد.

و سيستم تكميلي آن براي خانه ها و آپارتمانها و بيمارستانها طراحي گرديده كه بتواند ذرات معلق در فضاي خانه يا محيط و ساير آلودگي را بگيرد و هواي سالم تزريق محيط نمايد.

در زمستان با رطوبت 80-70 رد كليه اماكن قابل استفاده است لذا از ارائه هر گونه نقشه و يا طرح معذور بوده، براي فروش دانش فني آن آماده عقد قرارداد مي باشم.

بسمه تعالي

تحقيقات و مطالعه كنسانتره كاه غني شده و ضايعات كشاورزي – شرح كلي از كنسانتره كاه غني شده و ضايعات كشاورزي :

مواد خشبي و غير قابل هضم و جذب در دستگاه گوارش ( شكمبه ) حيوان ( دامي ) خارج از مكانيزيسم و سيستم شكمبه دام مواد خشبي را به طوري كه باكتريها مفيد براي تخمير و عالي سازي مواد به روشي كاملأ طبيعي و مفيد در سيلوها و يك سيستم كارخانه اي كه كاملأ در پيوند شيميايي و مولكولي مواد مانند شكمبه دام عمل كرده و آن مواد خشبي را با درصدهاي خوب پروتئين و انرژي را به صورت شكلها كروي و حبه اي و يا بلوري در آورده و مزاياي مفيد در نگهداري و مصرف آن در دام دارد.

    - شرح كلي از مراحل انجام شده تحقيقات:

با كمك خدا واز سال 64 در واحد بسيار كوچك آزمايشگاهي دامداري و يك ايستگاه كوچك كشاورزي در موردهاي دامداري و طيور و كشاورزي به تحقيق و پژوهش و مطالعه مشغول بوده ام. و بخش اصلي اين تحقيقات در مورد تغذيه دام و طيور بود كه به ياري خداوند در سال 64 اقدام به تغذيه باكاه غني شده با ازت 46% بود، و در بخش تغذيه سعي مي نمودم از استانداردهاي تغذيه بسيار مطلوب استفاده كنم، كه بتوانم در گاوهاي شيري ارزش توليد را بالا ببريم، با املاح ويتامينها و پروتئينها و چربي در شير و توليد از 18 كيلوگرم به 30 كيلوگرم برسد. دربخش پرواري گوساله با حفظ سلامت فيزيكي دام ارزش فرآورده هاي گوشتي با كيفيت مطلوب و توليد گوشت روزانه را به 800/1 كيلوگرم برسانم، و اما براي تغذيه هميشه مشكلاتي داشتم، سيلوكردن، حفظ آنها در مقابل ميكروبها و باكتريها و از نظر جا و مكان هم مشكل بود ولي در پايان سال 73 به ياري ايزدمنان با ابتداترين وسايل اقدام به كنسانتره كردن كه به صورت شكست مولكولي بود، اقدام كردم و از آنجاي كه شكست مولكولي براي كاه و ماده خشبي لازم مي باشد. حتمأ با عنصر پروتئين ازت تركيب شود، تا پروتئين فقير آن غني شود، تا ارزش واقعي را در تغذيه به معرض نمايش بگذارد، و طرح اين سيستم بايد با وسايل مكانيكي و ديجيتيالي ماشيين صورت مي گرفت كه كليه طراحي بخش غني سازي سيستمي طراحي شده كه از يك تكنولوژي برتر داشته كه مي تواند ماده هاي خشبي را با سيستم خود با تزريق ازت 46% و شكست مولكولي را در كاه و يا ساير ماده هاي خشبي با ازت و ساير مواد تركيبي انرژي زا چون ملاس و املاح معدني، ويتامين هايي چون نمك و غيره ... ويتامين هاي لازم را با ماده اصلي تركيب و پيوند شيميايي داده و از خط توليد به انتهاي خط به صورت بسته هاي كاملأ بهداشتي در اوزان استانداري بسته بندي و قابل نگهداري در هر شرايط اقليمي و مدتها و بدون هيچ گونه نگراني باشد.

- اهميت و هدف از طرح:

1- بالا بردن كيفيت جيره اي غذايي در دامها

2- همگام با تكنولوژي با ساير كشورهاي دامداريهاي آنها كاملأ صنعتي شده و از اصولي ترين روشهاي جيره اي غذا استفاده مي نمايند.

3-ايجاد مركزي براي جمع شدن عده اي كارشناس و كارگران براي اداره توليد ( امور توليد ) .

4-در نوع خود ارزآوري داشته و تا زمان اتمام نفت جايگاه خوبي را يافته ايم كه در كشور صنعت لبنيات و گوشت و ساير فرآورده هاي دامي افزايش يافته و هم منبع درآمدي براي كشور خواهد بود.

مهم تر در كشورهاي ما داراي ضايعات كشاورزي كه اعداد و ارقام بسيار قابل توجهي به همراه دارد جلوگيري شود و براي كنترل چرخه مفيد ميباشد.

 همكار و مشاور عالي طرح: آقاي مهندس رضازاده كارشناس ميكروبيوتكنولوژي

-       محقق و مجري طرح: عليرضا فرج زاده

-       پيشنهاد پروژه و طراح طرح: عليرضا فرج زاده

-  مشاوران فني مهندسي: آقايان مهندس آزادعشق – محمود كريمي- يحيي خاكسار – يعقوب ابوالفتحي

كدامين انسان است كه به گلبول سبز نياز ندارد؟

و كدامين تكنولوژي و يا علم است كه بدون كشاورزي به حيات خود ادامه دهدو يا به آن و يا به محصولات آن وابسته نباشد.

كشاورزي و محصولات آت تغذيه كننده 6 ميليارد جمعيت جهان و حيات وحش وچرخه اكوسيستم و محيط زيست را سالم نگه داشته و به پاس اين نعمت آن را ولي نعمتها دانسته و خدمت را با تكنولوژي و ساير علمها نمائيم كه اين حداقل كاري است كه انجام مي دهيم.

 

    محقق عليرضا فرج زاده

   در تكنولوژي گياهي – دامي و تغذيه

          -76- 75الی-1374          

 



I'm from West Azerbaijan. Researcher plant technology and new methods of plant nutrition (crops, horticulture, which in 1375 began to research I have in these areas) years and in 1377 the first non-chemical production of organic minerals and organic groups into and solid solution for use in agricultural applications entered the market. And honor the presence of foreign markets and the marriage contract Marriage will be ready to transfer in both technical and techno diamond monopoly And ready for signing contracts on demand of the products And now a single institution has a strong research team in the field study and laboratory test and also inside the country and abroad Our global message of world peace and happiness green message / without even a hungry


تاریخ: جمعه 8 / 12 / 1398برچسب:,
ارسال توسط Research articles veto specific liquid/علیرضا فرجزاده/esearch articles veto spe
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید






=========== مایع و جامد موسسه سبزینه ابتکار اورمیه/ تولید کننده کود های ارگانیک شیمیایی/ آلی/ کانی/ بیو لوژیکی ارا یه دانش فنی/ انتقال دانشهای مربوطه اجرای پژروه های تحقیقاتی/17سال حضور در مجامع علمی تحقیقاتی وحضور در بازارهای جهانی محقق /بیو تکنو لوژی/علی رضا فرج زاده پی /اچ / دی بورد عالی تخصصی آنزیم